ertnews.gr

Ελπίδα Σκουτάρεως: Ομάδα από… μέταλλο νίκησε το Σιδηροχώρι

22/10 23:29

Το πρώτη της εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ελπίδα Σκουτάρεως που κέρδισε με σκορ 2-1 στην Κομοτηνή τη Δόξα Σιδηροχωρίου για την 4η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλλου πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση πήρε όμως ένα σημαντικό τρίποντο ψυχολογίας που τη διατηρεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι η Ελπίδα Σκουτάρεως έπαιξε λαβωμένη χωρίς τρεις παίκτες της (τους τραυματίες Νύρλα, Νικολίτσα και Γαλακτερό) αλλά όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν με ψυχή και δύναμη κατακτώντας μια μεγάλης αξίας νίκη.

Ελπίδα Σκουτάρεως: Ομάδα από… μέταλλο νίκησε το ΣιδηροχώριΤο φιλμ του αγώνα

2ο Σουτ του Κρασώνη άουτ

14ο  Μετά από μπαλιά στον κενό  χώρο από τον Δαγκούλη ο Δημήτρης Στεφανίδης, βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα Βασιλείου σούταρε, απέκρουσε ο τελευταίος αλλά και πάλι ο Στεφανίδης με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 0-1.

21ο Σουτ του Μουρατίδη, ο Ταταρίδης μπλόκαρε τη μπάλα.

33ο Πέναλτι για τους γηπεδούχους μετά από ανατροπή του   Μαυράκη, το εκτέλεσε εύστοχα ο παίκτης που το κέρδισε και ισοφάρισε σε 1-1.

48ο  Ο Μουρατίδης βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακας της Ελπίδας, σούταρε και έδιωξε σωτήρια τη μπάλα ο Μουσικάκης.

63ο  Ο Καπετάνος εκτέλεσε φάουλ και ο Γιώργος Παπαβασιλείου με κεφαλιά έκανε το 1-2.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Βασιλείου, Λεφής (81ο  Ηλιόπουλος), Μίλερ, Πλαστάρας, Χατζήπαπα, Μαυράκης, Γάϊδας, Ανυφαντάκης, Μουρατίδης (88ο  Παγώνης), Κρασώνης (69ο  Κούτρας), Σαμαράς (69ο  Τζορτανίδης).

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης (46Ο  Πασχαλούδης), Κωφοκώτσιος (78ο  Κασμερίδης), Μουσικάκης, Δαγκούλης, Στεφανίδης Δ., Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος (88ο  Ζυγκερίδης), Μίγκας (46ο  Παπαβασιλείου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version