ertnews.gr

Ε.Π.Σ. Σερρών: Κλήρωση κυπέλλου με… άρωμα Πανσερραϊκού

03/09 21:12
Ε.Π.Σ. Σερρών: Κλήρωση κυπέλλου με… άρωμα Πανσερραϊκού

Με τη συμμετοχή των τριών ομάδων της Γ εθνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου (στις 19:30)  η κλήρωση της 2η φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Η παρουσία του Πανσερραϊκού για πρώτη φορά στην ιστορία του δίνει ξεχωριστή αίγλη στο θεσμό του κυπέλλου όσο κι αν η Σερραϊκή ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης κι έχει αυτή τη στιγμή ένα νεανικό ρόστερ.

Ε.Π.Σ. Σερρών: Κλήρωση κυπέλλου με… άρωμα Πανσερραϊκού
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανσερραϊκός θα πάρει μέρος στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Σερρών

Αξιοσημείωτο γεγονός της κλήρωσης και η παρουσία του περσινού πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Γ εθνικής αλλά και κατόχου του τίτλου Απόλλωνα Παραλιμνίου (που συμμετέχει και στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος) αλλά και του Εθνικού Σιδηροκάστρου που γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυση του στη Γ εθνική κι έχει κατακτήσει 12 φορές το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Κάτοχος του τίτλου ο Απόλλων Παραλιμνίου που συμμετέχει φέτος και στο κύπελλο Ελλάδος

Στην κληρωτίδα θα μπούνε και οι ομάδες της Επίλεκτης κατηγορίας με κάποιος από αυτές, όπως η Δόξα Κάτω Καμήλας να έχουν εντυπωσιάσει στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας πολλούς έμπειρους παίκτες (τελευταίο απόκτημα της ο Κώστας Μουσικάκης). Από την 1η φάση προκρίθηκαν οι ομάδες:

ΑΓΚΙΣΤΡΟ, ΚΟΡΜΙΣΤΑ, ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ, ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ, ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ, Π.Σ. ΣΕΡΡΕΣ και ΠΡΩΤΗ.

Χωρίς αγώνα έχουν προκριθεί στη 2η φάση οι ομάδες:  ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΝΈΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ, ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ, ΚΑΡΠΕΡΗ, ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ και ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ.

Πιθανότατα, η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12/9/2018 και την Τετάρτη 19/9/2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version