ertnews.gr

Ε.Π.Σ. Σερρών: Η κλήρωση των «4» έβγαλε… τελικό

16/01 01:07
Ε.Π.Σ. Σερρών: Η κλήρωση των «4» έβγαλε… τελικό

Ένα μεγάλο ζευγάρι για… τελικό έβγαλε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Τα παιχνίδια των ημιτελικών δείχνουν Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Παραλιμνίου για τον τελικό της διοργάνωσης. Οι δύο εκπρόσωποι της Γ εθνικής είναι τα φαβορί στα παιχνίδια τους, με τον Πανσερραϊκό να αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες τον Ολυμπιακό Λευκώνα και τον κάτοχο του τίτλου, Απόλλωνα Παραλιμνίου τον Άρη Σκοτούσσας.

Ε.Π.Σ. Σερρών: Η κλήρωση των «4» έβγαλε… τελικόΑναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Σερρών η οποία συνοδεύτηκε με φωτογραφίες από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Ένωσης είναι:

«Κλήρωση 5ης Αγωνιστικής Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σερρών «Bristot»

Κοινοποιούμε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της α΄ φάσης του Κυπέλλου E.Π.Σ.Σερρών «BRISTOT», μετά την κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία της διοργανώτριας την Τρίτη 15/01/2019.

5η Αγωνιστική-Α΄ Φάσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΝΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

*Σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Προκρίνεται για την επόμενη φάση η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και στους δύο (2) αυτούς αγώνες και σε περίπτωση ισοβαθμίας κριτήριο λαμβάνεται η διαφορά των τερμάτων που έχει κάθε ομάδα στους μεταξύ τους αγώνες. Αν οι ομάδες έχουν ίσους βαθμούς και ίσα τέρματα τότε θα ακολουθηθεί η διάταξη της παργ. 9 του άρθρου 20 του ΚΑΠ (παράταση μισής ώρας και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος πέναλτι) και οι νικητές πλέον θα αγωνισθούν στον τελικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version