ertnews.gr

Δόξα Κάτω Καμήλας: Ιστορική η πρώτη νίκη

07/10 10:53
Δόξα Κάτω Καμήλας: Ιστορική η πρώτη νίκη

Την πρώτη νίκη στην ιστορία της στη Γ εθνική κατηγορία πέτυχε η Δόξα Κάτω Καμήλας που κέρδισε με σκορ 4-2 την Ένωση Αλεξανδρούπολης για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Οι περσινοί πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Σερρών ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 με σουτ του Σωκράτη Αϊδονίδη στο 20ο (1-0) και με πλασέ του Κώστα Μπίλη στο 34ο (2-0). Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι στο 38ο όταν ο Φώτης Κωνσταντίνου βρέθηκε κοντά στο τρίτο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με τα πόδια απομάκρυνε την μπάλα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με γκολ του Ευθυμιάδη που εκμεταλλεύτηκε στο 44ο αδράνεια των γηπεδούχων και μείωσε σε 2-1. Με το ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τον Πατσιώρα στο 51ο να ισοφαρίζει σε 2-2.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Ιστορική η πρώτη νίκη
Η «χρυσή» αλλαγή του Μίλτου Δουλγέρη, ο 24χρονος επιθετικός Νίκος Γεράκης πέτυχε δύο γκολ

Ο Μίλτος Δουλγέρης πέρασε στο παιχνίδι τον Νίκο Γεράκη που αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή των Σερραίων. Ο 24χρονος επιθετικός αξιοποίησε στο 70ο καταπληκτική προσπάθεια του Νίκου Τσομαχαβίλι κι έδωσε νέο προβάδισμα στη Δόξα ενώ πέντε λεπτά αργότερα μετά από ενέργεια του Γιώργου Παπαδόπουλου ο Νίκος Γεράκης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Στόϊκος, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Ζάντσιος,, Τσουλχάη, Μπίλης (84΄ Πολυχρονίδης), Μπονέρης (52΄ Γεράκης), Κεχαγιάς , Κωνσταντίνου (65΄ Σαρέγκος), Αηδονίδης (57΄ Μούστα) , Παπαδόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Αμπραχαμιάν, Γκαβανόζης (46΄Συμεωνίδης), Μαλτέζος, Ευθυμιάδης, Μαρασλής (70΄ Μάζης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version