Δήμος Σερρών: Εντατικοί ρυθμοί …προετοιμασιών

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Δήμου Σερρών για τις εκδηλώσεις της 108ης επετείου Απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών στις 29 Ιουνίου.

Δήμος Σερρών: Εντατικοί ρυθμοί …προετοιμασιώνΜιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021- Σέρρες 2021» Βασίλης Κατιρτζόγλου ανέφερε πως η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει με μια μεγάλη συναυλία του Γιώργου Ανδρέου, στην οποία θα ακουστεί για πρώτη φορά ο «ύμνος των Σερρών», δημιούργημα του Σερραίου μουσικοσυνθέτη, από τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σερρών και με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο Πάρκο Ηρώων.
Το κείμενο «Οι Σέρρες μέσα στον χρόνο» έχει γράψει η σημαντική και με πανελλήνια αναγνώριση Σερραία φιλόλογος Αλεξάνδρα Μπαϊρα.

Η είσοδος στη συναυλία θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις, οι οποίες θα διατίθενται στα γραφεία της ΚΕΔΗΣ, Εθνικής Αντίστασης 34, τηλ. 2321068900 και στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Σερρών τηλ. 2321350112, ενώ ειδικό stand θα στηθεί μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο των Σερρών. Η είσοδος των προσκεκλημένων στον χώρο της εκδήλωσης θα ολοκληρωθεί στις 20:00, ώστε η προσέλευση να είναι σταδιακή και ελεγχόμενη. Όσοι παρευρεθούν πρέπει να φοράνε μάσκες και να επιδεικνύουν στην είσοδο το αρνητικό Self Test είτε τη βεβαίωση διπλού εμβολιασμού.
Μεγάλοι χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η ΕΡΤ Σερρών και η ΕΡΤ 3.

«Πόθος Ελευθερίας»
Το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 8 το βράδυ θα γίνει η Ανακήρυξη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά σε επίτιμο Δημότη Σερρών, στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Την Κυριακή στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Αδελφοποίηση του Δήμου Σερρών με τον Δήμο Κασσάνδρας στην Πλατείς Ελευθερίας στο χώρο εμπρός από τον Ανδριάντα του Εμμανουήλ Παππά, όπου θα υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων. Θα ακολουθήσει συναυλία με γενικό τίτλο «Πόθος Ελευθερίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος