ertnews.gr

Απ. Παραλιμνίου: Νέα νίκη σε φιλικό στην Καβάλα

27/09 13:17
Απ. Παραλιμνίου: Νέα νίκη σε φιλικό στην Καβάλα

Την ενδέκατη νίκη του σε φιλικό παιχνίδι πέτυχε ο Απόλλων Παραλιμνίου κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-1 τον Βύρωνα Καβάλας.

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ εθνικής η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη έδειξε ότι θα είναι έτοιμη για την πρώτη σέντρα, με ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Κάτι που ο Απόλλων έδειξε και στα φιλικά του παιχνίδια με 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και αποσπώντας τα εγκωμιαστικά σχόλια των αντιπάλων προπονητών. Τα δύο γκολ στο παιχνίδι με τον Βύρωνα πέτυχαν ο Βασίλης Καρυοφύλλης (το 0-1 με σουτ έξω από την περιοχή) και ο Μάδη Νταλίπ (με ωραίο μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα του Κιουσεκτσίδη).  Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει ο Καλτσίδης. «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μια καλή ομάδα. Έβγαλα τα συμπεράσματα που ήθελα. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Νίκος Καραμπετάκης.

Εκτός αποστολή για τον Απόλλωνα ήταν ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής για προσωπικούς λόγους.

Απόλλων Παραλιμνίου: Γιαννακίδης (30ο Γκαϊδατζάκης 60ο Μαδένης), Παπαδόπουλος, Τουλίκας, Ζαφειρίδης, Κουτζαβασίλης, Λιάρας, Γκούμας, Καρυοφύλλης, Γούλας, Μελισσόπουλος, Ηλιόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι: Κούτλας, Τριανταφύλλου, Χατζάκος, Πάνος, Φυλακτούδης, Κοντός, Γεργιάδης, Νταλίπ, Κιουσεκτσίδης, Σοφιανός, Λαδόπουλος.

Φώτο: proininews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version