Αντιπεριφερειάρχης Σερρών προς εθελοντές αιμοδότες: “Σας ευχαριστούμε”

Μεγάλη ήταν ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα που δέχθηκαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε, μέσω της Αντιπεριφέρειας Σερρών, της Αντιπεριφέρειας Υγείας, του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και το «Όλοι μαζί μπορούμε», χθες Κυριακή, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο της Π.Ε Σερρών, η αιμοδοσία ήταν μία πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος έχοντας υπόψη τις σοβαρές ελλείψεις στα αποθέματα αίματος στα Νοσοκομεία της χώρας, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού, αποφάσισε τη διοργάνωση αιμοδοσιών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της ΠΚΜ.
Αντιπεριφερειάρχης Σερρών προς εθελοντές αιμοδότες: “Σας ευχαριστούμε”
Την απόλυτη ικανοποίησή του για την προσέλευση των πολιτών στην αιμοδοσία εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της ΠΚΜ, Χρήστος Μήττας, και τους ευχαρίστησε δημόσια για την εθελοντική προσφορά τους, ενώ συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, για την άψογη διοργάνωση, κατά την οποία, όπως επεσήμανε τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία τους.
Αντιπεριφερειάρχης Σερρών προς εθελοντές αιμοδότες: “Σας ευχαριστούμε”
Ο κ. Σπυρόπουλος από την πλευρά του ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν να αιμοδοτήσουν, και κυρίως τους νέους, που απέδειξαν με το βροντερό “παρών” τους την ενσυναίσθησή τους προς τον συνάνθρωπο. Δήλωσε δε ότι είναι στη διάθεση κάθε κοινωνικής ομάδας που επιθυμεί να διοργανώσει ανάλογες δράσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος