ertnews.gr

Ρόδος: Εναλλακτικά σενάρια για την καθαριότητα εξετάζει η δημοτική αρχή

13/04 11:45
Ρόδος: Εναλλακτικά σενάρια για την καθαριότητα εξετάζει η δημοτική αρχή

Τα εναλλακτικά σενάρια για την καθαριότητα τους επόμενους μήνες εξετάζει η δημοτική αρχή, μετά τη σοβαρή εμπλοκή στο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση μέρους της καθαριότητας.

Ήδη ζητήθηκε η έγκριση για την πρόσληψη 92 εποχικών, ενώ με τη διαδικασία του leasing θα γίνει προμήθεια νέων απορριμματοφόρων και σαρώθρου που θα ενισχύσουν τον υφιστάμενο γερασμένο στόλο. Η συνέχεια σε ότι αφορά τον διαγωνισμό θα δοθεί στα δικαστήρια, τα οποία είτε θα δικαιώσουν μια από τις εταιρείες είτε θα τον βγάλουν άγονο.

“Εμείς δεν είμαστε ανακριτές, ούτε ορκωτοί λογιστές. Αυτά που καταγγέλλονται ξεπερνούν τις δυνατότητες του Δήμου, γι αυτό και οδηγηθήκαμε στην απόφαση να απορρίψουμε και τις 3 εταιρείες και να
περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Όμως οι εταιρείες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δήμο, τις 2 τις πήραμε προίκα” είπε χθες σε συνέντευξη τύπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Παλαιολόγου. Ο ίδιος επέκρινε τις παρατάξεις της μειοψηφίας για τη στάση τους, λέγοντας πως ήταν από την αρχή αρνητικές, ενώ αναφερόμενος στο Στράτο Καρίκη θέλησε να του θυμίσει πως κατά τη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής που ήταν και οι 2 αντιδήμαρχοι, ακυρώθηκε διαγωνισμός με την ίδια διαδικασία.

“Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να τα ξέρεις. Μου κάνει εντύπωση που ο κ. Καρίκης ζήτησε την παραίτηση μου. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αν χρειαστεί όμως θα το κάνω” κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version