ertnews.gr

Ρόδος: Διακόπτεται η υδροδότηση σε οφειλέτες της ΔΕΥΑΡ

22/07 20:31
Ρόδος: Διακόπτεται η υδροδότηση σε οφειλέτες της ΔΕΥΑΡ

Σε διακοπές υδροδότησης και αφαιρέσεις μετρητών, σε μια προσπάθεια να εισπραχθούν οφειλές που ξεπερνούν τα 18 εκ. ευρώ, προχωρεί η ΔΕΥΑΡ.
Η απόφαση αφορά και μεγαλο-οφειλέτες, που είναι κατά κύριο λόγο επιχειρηματίες, αλλά και οικιακούς καταναλωτές, που μπορεί να οφείλουν ποσά ακόμα και της τάξης των 500 ευρώ.
Προϋπόθεση για να αφαιρεθεί ο μετρητής από οικιακό καταναλωτή, είναι να μην έχει προχωρήσει σε καμία πληρωμή για περισσότερο από 1 χρόνο. “Γνωρίζουμε ότι η οικονομική κρίση είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι δυνατόν, να πέφτει το βάρος πάντα στους συνεπείς καταναλωτές» δήλωσε ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Δημήτρης Τσίκκης.
Εν τω μεταξύ, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου πρόκειται να καταθέσει σήμερα στην εισαγγελία, για τις κλοπές που σημειώνονται στα φρεάτια, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ.
«Αντικαθιστούμε τις κλεμμένες σχάρες μόλις το αντιληφθούμε. Όμως αποτελούν παγίδα θανάτου για πεζούς και οδηγούς» ανέφερε ο κ. Δημήτρης Τσίκκης, αποκαλύπτοντας ότι έχουν γίνει έλεγχοι και έχουν επιβληθεί σχετικά πρόστιμα σε επιχειρήσεις που δέχονται σκραπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version