ertnews.gr

Πύργος: Με χάλκινο η Τσουκαλά

27/06 12:18
Πύργος: Με χάλκινο η Τσουκαλά

Η Μαργαρίτα Τσουκαλά στη διάρκεια των Πανελληνίων αγώνων κορασίδων (μεγαλύτερη κατηγορία από την ηλικία της) κατάφερε να “αρπάξει” το χάλκινο μετάλλιο πιάνοντας το όριο για το Πανευρωπαϊκό της Τιφλίδας.

Αλλά και οι άλλοι αθλητές πέτυχαν διακρίσεις, επιτυχίες και νέες ατομικές επιδόσεις στα Τρίκαλα, όπου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων.

Η πρωταθλήτρια του Σάκη Καίσαρη, είναι και επισήμως η καλύτερη 15χρονη αθλήτρια στη χώρα στο έπταθλο. Ήταν η πρώτη της εμπειρία σε αγώνες μεγαλύτερης κατηγορίας και τη νέα χρονιά είναι βέβαιο ότι με πειθαρχία θα διακριθεί και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

Η Βασιλική Λαμπροπούλου του Κοροίβου Αμαλιάδας (1999) πάλεψε δυνατά για μία θέση στα μετάλλια μέχρι το τέλος καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση. Οι άλλες δύο αθλήτριες η Ευανθία Αργυροπούλου του Κοροίβου Αμαλιάδας (2000) ήρθε 10η, ενώ η Χριστίνα Μπαμπάτσικου του Απόλλωνα Πύργου (1999) ήρθε 14η και θα είναι και τη νέα χρονιά στην κατηγορία κορασίδων, ενώ κέρδισαν εμπειρίες για τη νέα χρονιά.

Ο Αριστοτέλης Γεωργίου του Απόλλωνα Πύργου (2000) έκανε την καλύτερη κούρσα της χρονιάς Κρατήθηκε στη δεύτερη θέση 130 μέτρα πριν τον τερματισμό μέχρι το εμπόδιο τη λίμνης, εκεί δέχτηκε σπρώξιμο, έχασε την ισορροπία του, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και τη θέση που κατείχε. Παρόλα αυτά, συνέχισε κάνοντας μία μεγάλη επίδοση ένα νέο ατομικό ρεκόρ 6’19’’99 (παλιό 6’31’’68) τερματίζοντας στην 6η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version