Ηλεία: Κατήγγειλε παράγοντα ομάδας για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του

Στα χέρια των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου βρίσκεται πλέον η καταγγελία που έγινε πριν από λίγες ημέρες σε αστυνομικό τμήμα μεγάλου δήμου της Ηλείας και αφορά σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφ. «Πατρίς», και τα όσα έχουν γίνει -μέχρι τώρα γνωστά, ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας, η οποία δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, πέρασε την πόρτα του τμήματος και κατήγγειλε παράγοντα ομάδας στην οποία αγωνίζεται η κόρη του, σε ομαδικό άθλημα, για άσεμνες πράξεις σε βάρος της.

Το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας ο οποίος ακολούθως, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μεταβιβάζοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι καλούνται πλέον να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν τα διερευνώμενα κακουργήματα σε βάθος και με τη δέουσα λεπτότητα που αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις από τις διωκτικές αρχές όλες οι συναθλήτριες της ανήλικης καταγγέλλουσας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος