Ηλεία: 46 ακίνητα «στο σφυρί» με την επανεκκίνηση πλειστηριασμών

Στην Ηλεία βγαίνουν -μέχρι στιγμής- “στο σφυρί” 46 ακίνητα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και τουλάχιστον τρεις μεγάλες επιχειρήσεις του νομού, κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές στον επιχειρηματικό χάρτη της περιοχής, αμέσως μετά τη λήξη αναστολής λόγω πανδημίας και του ανοίγματος από χθες της διαδικασίας πλειστηριασμών.

Στον Πύργο, προς το παρόν βγαίνουν στο σφυρί 22 ακίνητα, μεταξύ των οποίων και μία ξενοδοχειακή μονάδα με τιμή τις 660.000 ευρώ που είναι και η υψηλότερη, και ακολουθεί ένα οικόπεδο με κτίσμα που ξεκινά από τις 630.102 ευρώ, ενώ τα ακίνητα με την πιο χαμηλή τιμή είναι μια αποθήκη που ξεκινά από τις 14.400 ευρώ και ένα σπίτι που ξεκινά από τις 15.000 ευρώ.

Στον Δήμο Ήλιδας πλειστηριάζονται 16 ακίνητα, εκ των οποίων την πιο υψηλή τιμή έχει μια ξενοδοχειακή μονάδα που ξεκινά περίπου από το ένα εκατομμύριο, ενώ το ακίνητο με την πιο χαμηλή τιμή είναι ένα αγροτεμάχιο με 6.000 ευρώ.

Στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης πλειστηριάζονται 4 ακίνητα, με την υψηλότερη αρχική τιμή να την έχει ένα οικόπεδο αξίας 107.600 ευρώ και τη χαμηλότερη μια κατοικία αξίας 41.000 ευρώ.

Στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας βγαίνουν στο σφυρί 2 ακίνητα, ένα οικόπεδο με κτίσμα αξίας 89.000 ευρώ και ένα αγροτεμάχιο με κτίσμα αξίας 80.000 ευρώ.

Στον Δήμο Ζαχάρως, πλειστηριάζεται ένα οικόπεδο με κτίσμα αξίας 66.000 ευρώ.

Στον Δήμο Πηνειού, βγαίνει σε πλειστηριασμό ένα αγροτεμάχιο με κτίσμα αρχικής αξίας 500.000 χιλιάδων ευρώ, ενώ στον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων προς το παρόν δεν πλειστηριάζεται κανένα ακίνητο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος