ertnews.gr

Γ΄ Εθνική: Βαριά ήττα για τον Αίαντα Γαστούνης

20/01 10:41
Γ΄ Εθνική: Βαριά ήττα για τον Αίαντα Γαστούνης

Ο Αίας Γαστούνης δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό από το χθεσινό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη και γνώρισε την ήττα με 3-0.

Πάντως η ομάδα του Τηλυκράτη ήταν και αρκετά τυχερή στο χθεσινό παιχνίδι της Γαστούνης, αφού ήταν σχεδόν απόλυτα εύστοχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Αίας φανέρωσε προβλήματα στον άξονα με την απουσία του Δούλου και του Φονσέκα και δεν μπόρεσε να …κοντράρει τους πρωτοπόρους, που έδειξαν ένα κυνικό πρόσωπο στην τελική προσπάθεια.

Ο Τηλυκράτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο 18΄, όταν ύστερα από βαθιά μπαλιά και ενώ ο Καρακίτσος υπό την πίεση του αντίπαλου σέντερ φορ, έδιωξε με τις γροθιές, ο Πετσίτης πήρε το … ριμπάουντ και με πλασέ σκόραρε.

Το 0-2 ήρθε στο 27΄ με εντυπωσιακό τρόπο από τον Ντόση, ο οποίος έπιασε έναν «κεραυνό» από αριστερά και έξω από περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» του Καρακίτσου, που δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.

Ο Αίας στο 50΄ ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Ρέκκας από την Μεσσηνία έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, αν και η μπάλα κτύπησε καθαρά σε χέρι αμυνόμενου του Τηλυκράτη και στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-3 με τον Σιμόνι, ύστερα από κάθετη μπαλιά του Περιστέρη.

Οι συνθέσεις

Αίας: Καρακίτσος, Στανής, Βασιλικόπουλος (17΄ λ.τρ. Μπουρδέκας), Ρίλντι (46΄ Καράμπελας), Βατσής, Τσακοπιάκος, Ριτσούλι, Θεοδωρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Σταθάτος, Βράπι (80΄ Παπασωτηρίου).

Τηλυκράτης: Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης (65΄ Καταγής), Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τόσκα, Ταΐρης (76΄ Αγρογιάννης), Σιμόνι, Πλαστουργός (58΄ Τσιότρας), Περιστέρης (65′ Γκέτσι), Πετσίτης (76΄ Αζούδης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version