Έκτακτη σύσκεψη φορέων του Πύργου σήμερα για το Νοσοκομείο

Ευρεία σύσκεψη των φορέων της πόλης  θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος κ. Αντωνακόπουλος στην ανοιχτή πρόσκληση που εκδόθηκε, στη συνάντηση αυτή θα εξεταστούν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την πολύ αρνητική για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και την παροχή των υπηρεσιών υγείας, αυτή εξέλιξη, καθώς επίσης και τα θέματα για περαιτέρω εξειδίκευση και οργάνωση της διεκδίκησης. Επίσης δήμαρχος Πύργου που ως γιατρός κάνει εφημερίες και ο ίδιος στα έκτακτα της Νοσηλευτικής Μονάδας τόνισε ότι η παρουσία όλων είναι καθοριστική προκειμένου να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις

Τα οικονομικά κίνητρα και οι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας θα προσελκύσουν γιατρούς στον Πύργο, σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πύργου και διευθύντρια της Χειρουργικής κλινικής της Ν.Μ. Πύργου, κας  Σαραντοπούλου που τόνισε ότι ελλείψεις δεν παρατηρούνται μόνο στην παθολογική, όπου είναι το βασικό πρόβλημα, αλλά και σε άλλες κλινικές και γνωστοποίησε ότι οι γιατροί έχουν καταθέσει νέο αίτημα για νέες προκηρύξεις θέσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος