Αμαλιάδα: Αποκτά Περιφερειακή Οδό

Η  Αμαλιάδα αποκτά  Περιφερειακή  Οδό  με σκοπό την  αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης και τη μείωση του χρόνου  κίνησης σε αυτό, με αποτέλεσμα να  επιτυγχάνεται πιο εύκολη και πιο γρήγορη μετακίνηση και κατά την είσοδο στην πόλη και κατά την έξοδο από αυτή.

Στην ΕΡΤ Πύργου για το θέμα αυτό μίλησε ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και τόνισε ότι “Οι καταστάσεις μπορεί να δυσκολεύουν, μπορεί να έχουμε κρίσεις και να δυσκολεύεται η ζωή των ανθρώπων, τα έργα όμως πρέπει να συνεχίζονται. Οι κρίσεις θα περάσουν, οι υποδομές είναι όμως αυτές που θα παραμείνουν για να συμβάλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου. Γι’ αυτό το σκοπό παλεύουμε, γιατί τα έργα είναι αυτά που μένουν και εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε με έργα”.

Το έργο  είναι προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ , θα  είναι έτοιμο σε 16 μήνες και  συγκαταλέγεται σε αυτά που υπογράφηκαν και συμβασιοποιήθηκαν με το τέλος του προηγούμενου έτους, ενώ το 2023 ακολουθούν πολλά νέα έργα,  τα οποία πρόκειται σύντομα να προκηρυχθούν  και να δημοπρατηθούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος