ertnews.gr

Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

03/03 11:49
Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

Ένας  καθαρά πολιτιστικός σύλλογος  και όχι συνδικαλιστικό σωματείο είναι ο νεοσύστατος  “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ”. Μέλη του είναι και μπορούν να γίνουν  όσοι-ες κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία και εργάζονται ή είναι ιδιοκτήτες σε: Εφημερίδες (όχι απαραίτητα ημερήσιες), ενημερωτικές ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, γραφεία τύπου και περιοδικά, στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Οι λόγοι δημιουργίας και ο σκοπός ύπαρξης του είναι:

Η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ αφ’ ενός των μελών του Συλλόγου και αφ’ ετέρου των Κρατικών Αρχών.

Η προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων της κοινής πατρίδας των μελών, της  Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και να προωθούνται λύσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η διοργάνωση σεμιναρίων, συναντήσεων, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που αφορούν το Νομό μας.

Η μέριμνα για κάθε είδους βοήθεια των συναδέλφων, των οικογενειών τους και γενικά των περιοχών του νομού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας η  υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου,  Κατερίνα Παπακωστοπούλου,  κάλεσε δημοσιογράφους και πολίτες να συμμετέχουν στην δημιουργία και υποστήριξη αυτής της προσπάθειας, από οποιαδήποτε περιοχή της χώρας .

Το Γραφείο του Συλλόγου  βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα  στο Μέγαρο Τρικούπη, στην οδό Πατησίων 5 στον 8ο όροφο. Το γραφείο του συλλόγου  σε πρώτη φάση θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τις 3 το απόγευμα, με στόχο το ωράριο να επεκταθεί. Το e-mail επικοινωνίας με το Σύλλογο είναι: aitoldimos@gmail.com.

Νίκη Παπαδούλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version