Στη Φωκίδα ο Γ.Γ. Αθλητισμού

Σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή του Βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, του Δημάρχου Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλου και αντιδημάρχων του δήμου είχε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός  κατά την επίσκεψη του στην περιοχή.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν οι αθλητικές υποδομές της περιοχής. Ο Γ.Γ. Αθλητισμού ενημερώθηκε για τις ελλείψεις  στον αθλητικό τομέα από το Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους και αναγνώρισε ότι ο νομός Φωκίδας γενικότερα εμφανίζει σημαντικές και χρόνιες καθυστερήσεις στις υποδομές αθλητισμού. Δεσμεύτηκε μάλιστα να θέσει σε προτεραιότητα την κάλυψη αρκετών από αυτές.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε τους αθλητικούς χώρους σε Άμφισσα και Ιτέα, όπου διαμόρφωσε ακριβή εικόνα των ελλείψεων αυτών επαναλαμβάνοντας τη βούληση και το σχεδιασμό της Κυβέρνησης να παράσχει τις αναγκαίες λύσεις, ώστε ο Δήμος Δελφών να αποκτήσει ένα βιώσιμο και ολοκληρωμένο πλέγμα αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων που θα εκσυγχρονίσουν την ποιότητα του αθλητισμού για τη νέα γενιά της περιοχής και θα αναβαθμίσουν συνολικότερα την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Νίκη Παπαδούλα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος