ertnews.gr

Πόλο: Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νέες Γυναίκες της ΝΕΠ

Δημήτρης Μπιτσάκος: "Μεγάλη επιτυχία, δύσκολο να κρατηθείς ψηλά..."
19/03 12:53
Πόλο: Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νέες Γυναίκες της ΝΕΠ

Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών στο Πόλο στη κατηγορία Νέων Γυναικών,  καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό με 11-8.

Πόλο: Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Νέες Γυναίκες της ΝΕΠΗ ΝΕΠ αν και βρέθηκε να χάνει 4-0 και 5-1 με ένα εντυπωσιακό επί μέρους σερί προηγήθηκε 7-6 και τελικά έφτασε στον θρίαμβο! Κορυφαίες για την ΝΕΠ οι Μπιτσάκου , Λυκοθανάση που πέτυχαν από  4 γκολ.Η ΝΕΠ έφτασε στον τίτλο αήττητη με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες  στην τελική φάση.

Η  επιτυχία αυτή αντανακλά στις προσπάθειες των αθλητριών, του προπονητή τους Δημήτρη Μπιτσάκου και της διοίκησης. Η ΝΕΠ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς στα μετάλλια στα ηλικιακά τμήματα  και έδειξε για ακόμη μια χρονιά ότι η ομάδα του πολυνίκη προπονητή Δημήτρη Μπιτσάκου  έχει ταλέντο και δουλεύει σκληρά.

Η Πατρινή ομάδα έκανε εξαιρετική πορεία για να φτάσει στον μεγάλο τελικό καθώς νίκησε στη φάση των ομίλων την Γλυφάδα με 15-6, τον Ολυμπιακό με 14-10 και το Ρέθυμνο  με 10-6. Στα ημιτελικά  η ΝΕΠ νίκησε στα πέναλτι τον Νηρέα Χαλανδρίου με σκορ 12-11 (κ.α. 7-7).

Η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος  διεξήχθη  το τριήμερο (15-17/3) στο  κλειστό κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».

Για την επιτυχία της Πατρινής ομάδας μίλησε στην ΕΡΤ Πάτρας και στην εκπομπή «Αθλητικό Μαγκαζίνο» ο προπονητής της Δημήτρης Μπιτσάκος.

https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2019/03/ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.-ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ.-18-03-2019.mp3?_=1

Ειρήνη Μαραγκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version