ertnews.gr

Πάτρα: Πρωτοβουλία για τον προοδευτικό πόλο

26/02 10:20
Πάτρα: Πρωτοβουλία για τον προοδευτικό πόλο

Την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών Δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη αναφέρθηκαν από την Πάτρα ο Υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πάτρας για την ενότητα των προοδευτικών Δυνάμεων .

Σε δηλώσεις του ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης  επεσήμανε ότι“… η συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων γύρω από ένα κοινό πρόγραμμα είναι μονόδρομος για να αντιμετωπιστεί όπως τόνισε η οπισθοδρόμηση που εκφράζει στην Ελλάδα και την Ευρώπη η σύνθεση της άκρας δεξιάς με τις νεοφιλελεύθερες συνταγές.

Η σημερινή πρωτοβουλία επεσήμανε εντάσσεται σε μία μεγάλη κινητικότητα που θα εκφραστεί θετικά και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές, τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές..».

«..Είναι αναγκαία η συγκρότηση ενός προοδευτικού πόλου στη χώρα που θα συσπειρώσει τις αριστερές σοσιαλιστικές δυνάμεις την κεντροαριστερά, είπε ο Υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης.

«…Στη χώρα ,σημείωσε, δημιουργούνται δύο εκδοχές: Η νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά και ο Προοδευτικός Πόλος με μία βαθιά προφανής διαχωριστική γραμμή. Ολες οι δυνάμεις της προόδου επεσήμανε ,της κεντροαριστεράς θα πρέπει να συνεργαστούν για τη δημιουργία αυτού του Προοδευτικού Πόλου” 

Πάτρα: Πρωτοβουλία για τον προοδευτικό πόλοΟ Γιάννης Ραγκούσης επεσήμανε ότι : “…η συζήτηση για τις προοδευτικές δυνάμεις έχει βαθιές ρίζες. Καταστροφικές χαρακτήρισε τις εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα και το κράτος που αφορούν τη μείωση του ΕΝΦΙΑ στο 30% και στις προσλήψεις .Όσοι αποχωρούν από το Κίνημα Αλλαγής είπε ακολουθούν αυτούς που έφυγαν. Υπάρχουν σημείωσε, όμως και διώξεις ,..υπάρχει τελεσίγραφο εκβιασμού είτε για υποταγή είτε για εκβιασμό .

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο κύριος Ραγκούσης,… δεν λεηλατεί το Κίνημα Αλλαγής, δεν λεηλατείται γιατί αυτοκτόνησε όταν η κυρία Γεννηματά αποφάσισε να καταψηφίσει την απλή αναλογική…»

 Νίκη Παπαδούλα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version