ertnews.gr

Πάτρα: “Παρών” ο Δρίτσας στις δράσεις για την ανάπλαση του παλαιού λιμανιού

21/09 12:35
Πάτρα: “Παρών” ο Δρίτσας στις δράσεις για την ανάπλαση του παλαιού λιμανιού

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού, που συνδιοργάνωσαν η «Π» και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Αχαΐας.

Η ανάπλαση του ιστορικού λιμένα της πόλης, αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων φορέων και πολιτών.

Κορύφωση των δράσεων θα αποτελέσει η βράβευση των προτάσεων που ξεχώρισαν, την Κυριακή, ώρα 7 μ.μ., στην Αγορά Αργύρη, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Αρχιτεκτονικής Έκδοσης .

Η εκδήλωση, ανοικτή σε ενδιαφερόμενους, εκπροσώπους φορέων, πολιτικά στελέχη, κοινό, θα γίνει, μέσω ειδικής ημερίδας, βήμα έναρξης μιας ζύμωσης που θα χρειαστεί να έχει συνέχεια τις επόμενες εβδομάδες, με θέμα την αναζήτηση των καλύτερων λύσεων για το θαλάσσιο μέτωπο, όπως επίσης και των διαδικασιών που θα απαιτήσει η αξιοποίηση, αλλά και των χρηματοδοτικών εργαλείων που αναζητά ο Δήμος.

Πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της παρουσίας του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα , για τη συγκεκριμένη συνάντηση εργασίας.

Σύνταξη : Δήμητρα Αναργύρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version