Πάτρα: Ενώπιον του Ανακριτή Πατρών σήμερα οι 3 ανήλικοι δράστες ληστείας, με την απειλή κατσαβιδιού

Τρεις ανήλικοι, (δύο 16χρονοι και ένας 17χρονος), είναι οι δράστες της ληστείας με την απειλή κατσαβιδιού που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μαντήλια και με την απειλή κατσαβιδιού αφαίρεσαν 600 ευρώ περίπου από υπάλληλο του καταστήματος και ετράπησαν σε φυγή. Οι δύο εξ αυτών συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και λίγες ώρες αργότερα έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών και ο τρίτος.

Πάτρα: Ενώπιον του Ανακριτή Πατρών σήμερα οι 3 ανήλικοι δράστες ληστείας, με την απειλή κατσαβιδιού

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή ενός από τους συλληφθέντες, το χρηματικό ποσό των 596 ευρώ, το οποίο αφού κατάσχεσαν, το απέδωσαν στην υπάλληλο του μίνι μάρκετ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα και κρατούνται για να απολογηθούν σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Πατρών.

Δήμητρα Αναργύρου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος