ertnews.gr

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ντίας κόντρα στον Ατρόμητο

11/01 14:05
Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ντίας κόντρα στον Ατρόμητο

Επιστροφή στο πρωτάθλημα της Superleague με την διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής. Δύσκολη αποστολή για τον Παναιτωλικό  που αντιμετωπίζει αύριο (19:00 ,ΕΡΤ1) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή τον 28χρονο Ουρουγουανό  μεσοεπιθετικό, Χόρχε  Ντίας λόγω ίωσης, αλλά και τους τραυματίες Πάουλο, Έρικσον, Καμαρά  και Γιαννιώτη Ηλία.

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ντίας κόντρα στον ΑτρόμητοΣτην  αποστολή του Παναιτωλικού, που αποτελείται από 19 παίκτες, βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι δύο Πορτογάλοι Αμαράλ και Γκούγκα.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Λουσέρο, Αμαράλ, Μιχάι, Χαντάκιας, Μαλής, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Ουίλιαν, Αγρόδημος, Μανά, Μπελεβώνης.

Στο μεταξύ στην Πολωνία θα συνεχίσει  την καριέρα του ο Γιώργος Μύγας, καθώς είχαν αίσιο τέλος οι συζητήσεις του 25χρονου δεξιού μπακ με την Γιακλέμπιε Σοσνόβιετς.

Ο ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια» καθώς ήταν από το καλοκαίρι εκτός πλάνων και βρίσκεται ήδη στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης όπου άμεσα θα ανακοινωθεί η μετακίνησή του στον Σύλλογό της.

Ειρήνη Μαραγκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version