ertnews.gr

Ο Π. Παυλόπουλος επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου στην Πάτρα

08/07 17:09
Ο Π. Παυλόπουλος επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου στην Πάτρα

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών θα αναγορευτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε ειδική τελετή το μεσημέρι της Κυριακής.

Η σχετική ανακοίνωση της Πρυτανείας αναφέρει:

«Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών.
Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης», στο κτίριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.
Η Τελετή θα ξεκινήσει με την προσφώνηση της Πρυτάνεως, Καθηγήτριας Β. Κυριαζοπούλου και θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί του Κοσμήτορος της Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Καθηγητή Δ. Σκούρα, και της Προέδρου του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Θ. Μονιούδη-Γαβαλά.
Το έργο και την προσωπικότητα του Τιμωμένου θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Δρ. Νομικής, Μιχαήλ Παρούσης. Θα ακολουθήσει η ανάγνωση του Ψηφίσματος και του κειμένου της Αναγόρευσης του Κυρίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και η ανάγνωση του Διδακτορικού Διπλώματος από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η περιένδυση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Πρύτανι και η επίδοση του μεταλλίου του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η Τελετή Αναγόρευσης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Τιμωμένου, με θέμα: Τα όρια παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά την πρόσφατη νομολογία του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας.»
Σύνταξη: Δήμητρα Αναργύρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version