Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας απέκτησε το δικό της πρατήριο υγρών καυσίμων

Ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για πρατήριο καυσίμων που θα λειτουργούσε  αποκλειστικά για την προμήθεια των υπηρεσιακών οχημάτων και το οποίο  εκκρεμούσε εδώ και πολλά χρόνια, έλαβε «σάρκα και οστά». Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, απέκτησε το δικό της πρατήριο υγρών που θα προμηθεύει αποκλειστικά το στόλο της.

Πριν ένα χρόνο, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας, είχε απευθύνει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ Πάτρας, για πολλοστή φορά έκκληση προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας πως τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα δεν είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν καύσιμα από το ΚΕΤΧ.: «Ο στρατός έχει τις δικές του ανάγκες που φυσικά προηγούνται. Για το λόγο αυτό, εμείς δεν μπορούμε να εξαρτόμαστε από το ΚΕΤΧ.. Οι ανάγκες της αστυνομίας μπορεί να προκύψουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, που το στρατόπεδο να είναι κλειστό. Τί σημαίνει αυτό για εμάς, που δεν μας επιτρέπεται να χάσουμε λεπτό από τη “μάχη” κατά της εγκληματικότητας; Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν σοβαρές συνέπειες»…

Σύμφωνα με το πάγιο αίτημα για πρατήριο προμήθειας καυσίμων αποκλειστικά στην ΕΛ.ΑΣ η Ένωση είχε προτείνει να γίνει ένα στην περιοχή του Ρίου με τη συνδρομή της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Σήμερα, ο κ.Τσίτσικας εκφράζοντας την ικανοποίηση όλων των συναδέλφων του, δηλώνει:

«Είναι μια σημαντική εξέλιξη.. επιτέλους θα έχουμε το δικό μας πρατήριο υγρών καυσίμων. Αξίζουν τα εύσημα στη διεύθυνση Αχαΐας της οποίας οι υπηρεσιακοί παράγοντες ασχολήθηκαν την όλη διαδικασία. Εμείς θα συνεχίσουμε εκ του θεσμικού μας ρόλου να αναδεικνύουμε τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους ώστε να βρεθούν λύσεις και σε πλήθος άλλων προβλημάτων, όπως κτιριακό, μεταγωγές, ακούσιες νοσηλείες κ.α.”. 

Δήμητρα Αναργύρου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος