Αιτωλοακαρνανία: Ο Γ. Κασαπίδης επισκέφθηκε παραγωγούς

Την  Αμφιλοχία, το Αγρίνιο,  τη Βόνιτσα,  τον Αστακό  και το  Νιοχώρι, επισκέφτηκε κατά την  διήμερη περιοδεία του στην  Αιτωλοακαρνανία ο Βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ., τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Κασαπίδης.

Συνομίλησε με ανθρώπους του πρωτογενή τομέα,  και ενημερώθηκε  για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Στη συνέχεια είχε συνάντηση με φορείς στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Αυτό  που  τόνισε  είναι ότι βασική επιδίωξη, είναι να συμπληρωθεί η κεντρική προγραμματική κυβερνητική πρόταση για τον αγροτικό τομέα και με επιμέρους προτάσεις που θα αφορούν την κάθε περιοχή ξεχωριστά. «Θεωρούμε είπε, ότι ένα μείγμα πολιτικής με χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές και στον αγροτικό τομέα, με χαμηλότερες ασφαλιστικές εισφορές και με διατήρηση του ταμείου του ΟΓΑ  αυτόνομου και αυτοτελούς ,που θα καλύπτει τους επαγγελματίες γεωργούς και θα ασφαλίζει με ευνοϊκούς όρους  τα μέλη της οικογένειάς τους, θα μπορέσει να διαμορφώσει ένα περιβάλλον ασφάλειας για να συνεχίσουν να παράγουν οι υφιστάμενοι γεωργοί …Ήδη έχουμε επεξεργαστεί και τη δυνατότητα να μειώσουμε και τους φορολογικούς συντελεστές από το 24 στο 13%».

Ο κ. Κασαπίδης σημείωσε  ότι η ΝΔ είναι ανοιχτή σε όλους όσους έχουν άποψη και πρόταση και ενδιαφέρον για τον αγροτικό τομέα.

Σύνταξη: Νίκη  Παπαδούλα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος