ertnews.gr

Αγρίνιο: Δράσεις παντού με το Let’s Do it Greece

03/04 10:16
Αγρίνιο: Δράσεις παντού με το Let’s Do it Greece

Στο πλαίσιο του « Let’s Do it Greece» στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκαν 85 δράσεις με την συμμετοχή τουλάχιστον 2.500 εθελοντών.

Οι  Αγρινιώτες  ένωσαν τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν στην γιορτή του εθελοντισμού την υπεύθυνη της οποίας είχε η υπεύθυνη της  «Ακτίνας Εθελοντισμού» του Δήμου Αγρινίου Ανθούλα Μακρή.

Αγρίνιο: Δράσεις παντού με το Let’s Do it GreeceΤο ξεκίνημα έγινε   από τον περίβολο των καπναποθηκών Παπαστράτου όπου υπάρχει το ιστορικό καταφύγιο, από την εποχή του πολέμου, από την περίοδο των βομβαρδισμών. Ένα καταφύγιο το οποίο ανακαινίστηκε  έτσι ώστε να φανεί η  εναλλαγή που υπάρχει ανάμεσα στον πόλεμο και στην ειρήνη, τι σημαίνει πόλεμος και τι σημαίνει ειρήνη. Η Ελληνική Αεροπορία συμμετείχε  στις εκδηλώσεις.

O Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lets Do It Greece , επισκέφθηκε το καταφύγιο πολέμου στον αύλειο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου «Το μήνυμα του εθελοντισμού είναι το μήνυμα της συμμετοχής ,δήλωσε αμέσως μετά,…. είναι ένα μήνυμα που η Δημοτική Αρχή θέλει να μεταδώσει κάθε χρόνο με ακόμη μεγαλύτερη ορμή. Είναι ευθύνη δική μας να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο

Νίκη Παπαδούλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version