ertnews.gr

Παναχαϊκή:Επέστρεψε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

27/02 11:11
Παναχαϊκή:Επέστρεψε ο  Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Στα «κοκκινόμαυρα» επέστρεψε και επίσημα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας.

Παναχαϊκή:Επέστρεψε ο  Σωκράτης ΟφρυδόπουλοςO  Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στους «κοκκινόμαυρους» μετά από έναν χρόνο, καθώς η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 8η θέση της Super League 2,  τρείς  βαθμούς μακριά από την 6η θέση που οδηγεί στα φετινά play off.

Ο νέος τεχνικός των Πατρινών έκανε και την πρώτη προπόνηση του με την ομάδα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τα Χανιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σχεδόν ένα χρόνο μετά και μάλιστα έπιασε ήδη δουλειά καθώς την Τετάρτη (26/2) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «κοκκινόμαυρους».

Άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, ενώ προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Παναγιώτης Τσιάμης».

Ειρήνη Μαραγκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version