ertnews.gr

Στον Έβρο ο Δ. Κουτσούμπας

29/03 14:52
Στον Έβρο ο Δ. Κουτσούμπας

Με επίσκεψη στο μνημείο του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στην Κορνοφωλιά του Δήμου Σουφλίου ξεκίνησε την περιοδεία του στον Έβρο ο γεν γρ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σημείο .Είναι το χωριό στον Έβρο όπου στήθηκε η πρώτη Κουμμουνιστική Οργάνωση το 1924 η οποία έχει δώσει δεκάδες στελέχη στο κίνημα και εκατοντάδες νεκρούς στον αγώνα ,τιμώντας όλη την ιστορία.

Στην συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του εργοταξίου του TAP Φ.Α, ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο του έργου, ενώ μίλησε στους εργαζόμενους .
«Η περίοδος που διανύουμε είναι σημαντική, είναι κρίσιμη, αλλά είναι και επικίνδυνη συνολικά για τις εξελίξεις για τον λαό για την χώρα . Δεν συμμεριζόμαστε την άποψη της κυβέρνησης που με παραπάνω αισιοδοξία από ότι λέει, μιλάει για δίκαιη ανάπτυξη, ούτε και την αισιοδοξία της ΝΔ που μιλάει για βιώσιμη ανάπτυξη,» είπε ο κ. Κουτσούμπας διευκρινίζοντας πως «κατά την άποψη μας όπως πάνε τα πράγματα ,με αυτές τις πολιτικές και με το σχέδιο που προτείνουν προς στον ελληνικό λαό , τα πράγματα δεν θα βελτιωθούν για το σύνολο της εργατικής τάξης της χώρας .»

Όπως εξήγησε ο «αγώνας πάντα είναι η δύναμη που μπορεί να δώσει μια διέξοδο, να επιβάλει λύσεις να εμποδίσει νέα αντιλαϊκά μέτρα.»

Η περιοδεία του κ. Κουτσούμπα ολοκληρώνεται στην Αλεξανδρούπολη με ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 6.30μμ στο Δημοτικό θέατρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version