Λύθηκε το πρόβλημα με την ΔΕΣΜ-ΟΣ. – Στ. Κελετσης: “Ανεβάζουμε ταχύτητες – Ανάσα για την αγορά της ΑΜ-Θ”

Στο αμέσως προσεχές διάστημα ξεκινά η καταβολή πληρωμών και των ενισχύσεων στις επιχειρήσεις της περιφέρειας ΑΜΘ που δικαιούνται, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό επετεύχθη σήμερα μετρά από παρέμβαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, λύνοντας το πρόβλημα με την αντικατάσταση της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ από τον ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας) στην Κομοτηνή.

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για τις εξελίξεις εξέφρασε με δηλώσεις του ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης τονίζοντας ότι: «Αποκαθίσταται η ομαλότητα στη ροή του χρήματος στην περιοχή. Υστερούσαμε σε αυτό γιατί υπήρχαν προβλήματα, τα οποία όμως με την παρέμβαση της Κυβέρνησης και κυρίως του Υπουργού Ανάπτυξης που έδειξε αποφασιστικότητα αντιμετωπίστηκαν.

Μέσω του παραρτήματος του ΕΦΕΠΑΕ οι επιχειρήσεις της ΑΜΘ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις χρηματοδοτήσεις των προγραμμάτων που έτρεξαν και τα οποία δικαιούνται. Είναι μια τεράστια υπόθεση για τις επιχειρήσεις και μια τεράστια ανάσα για την αγορά και τους εργαζόμενους της περιοχής. Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική και το επόμενο διάστημα ανεβάζουμε ταχύτητες και ρυθμούς, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η ομαλότητα στην αγορά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος