Λίφτινγκ σε τρία γήπεδα στη Σαμοθράκη,από το «Μαζί για το Παιδί»

Στην πλήρη ανακατασκευή τριών γηπέδων στην Σαμοθράκη προχώρησε  η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» , μένοντας δίπλα στα παιδιά της ακριτικής Ελλάδας και των απομακρυσμένων περιοχών.

Πιο συγκεκριμένα ανακατασκεύασε πλήρως δυο γήπεδα μπάσκετ και ένα γήπεδο βόλεϊ στο Δημοτικό σχολείο Καμαριώτισσας και ενός στο Γυμνάσιο Λύκειο Σαμοθράκης ενώ καλλωπίστηκαν όλοι οι περιβάλλοντες χώροι τους .

Λίφτινγκ σε τρία γήπεδα στη Σαμοθράκη,από το «Μαζί για το Παιδί» Λίφτινγκ σε τρία γήπεδα στη Σαμοθράκη,από το «Μαζί για το Παιδί»

Έτσι, οι περίπου 250 μαθητές επι συνόλου 320 στο νησί, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παίζουν σε ολοκαίνουργα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά, από το 2020, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», έχει ανακατασκευάσει συνολικά πέντε γήπεδα συνολικού εμβαδού άνω των 1.800 τ.μ. σε δύο ακριτικά μέρη στην Ελλάδα.

Οι συγκεκριμένες δράσεις στο ακριτικό νησί του Βορείου Αιγαίου θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο του 2021 με ακόμα περισσότερα έργα και πρωτοβουλίες, για όλα τα παιδιά και τους νέους.

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος