Συναινετικό κλίμα στη διακομματική επιτροπή

Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας συνεδρίασε χθες, υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Σάββα Διακοσταματίου, η διακομματική επιτροπή του Δήμου.
Η επιτροπή υϊοθέτησε την εισήγηση της δημοτικής αρχής για τοποθέτηση ταμπλό σε 7 σημεία στην πόλη, στα οποία οι Τεχνικές Υπηρεσίες θα αναρτούν τις προεκλογικές αφίσες, ενώ συμφώνησε και με την πρόταση για χωροθέτηση περιπτέρων, προκειμένου να διατίθεται πληροφοριακό υλικό στους πολίτες.
Το συναινετικό κλίμα που κυριάρχησε στη συνεδρίαση, εξήραν με δηλώσεις τους τόσο ο Αντιδήμαρχος, όσο και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ και του ΚΙΝΑΛ.
«Έχουμε ανάγκη από μια ήρεμη προεκλογική περίοδο, γιατί αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες. Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν σοφά. Είμαι αισιόδοξος πως θα επιλέξουν μια κυβέρνηση που θα είναι με την κοινωνία» ανέφερε ο Γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Αποστολίδης.
Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Νικηφόρος Παπανικόλας, ανακοίνωσε πως το κόμμα του δεν πρόκειται να στήσει περίπτερο στο κέντρο της πόλης, δηλώνοντας ότι θα σεβαστούν την ανάγκη να μην διαταραχθεί η τουριστική σαιζόν.
Αντίθετα ο εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ, Γιώργος Καντής, τόνισε πως η ΝΔ θα λειτουργήσει περίπτερο χωρίς να ενοχλήσει κανένα για να προβάλλει το πρόγραμμα της.
«Εμείς οι Έλληνες μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα» κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος