Ρόδος: Συνεχίζεται η προσπάθεια αποχιονισμού

Μέχρι αργά το απόγευμα συνεχιζόταν από μηχανήματα, η προσπάθεια να καθαριστεί το οδικό δίκτυο της ορεινής –κυρίως – Ρόδου από τον πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα όγκο του χιονιού.

Η ισχυρή χιονόπτωση που ξεκίνησε χθες (Δευτέρα) νωρίς το απόγευμα και συνεχίστηκε σε κάποιες περιοχές ολόκληρη τη νύχτα, προκάλεσε προβλήματα στις μετακινήσεις, καθώς ορεινά χωριά αποκλείστηκαν από το χιόνι. Με το πρώτο φως της ημέρας πολλά ιδιωτικά μηχανήματα συνέχισαν το έργο του καθαρισμού που ξεκίνησαν από χθες, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα το οδικό δίκτυο να γίνει και πάλι προσβάσιμο κυρίως από αυτοκίνητα τύπου 4Χ4.
Πάντως μέχρι στιγμής παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι προς τον Προφήτη Ηλία και τον Αττάβυρο για την αποφυγή ατυχημάτων.
Ρόδος: Συνεχίζεται η προσπάθεια αποχιονισμού
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ικανοποιητική κρίθηκε από όλες τις πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου που συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα, η διαχείριση της κακοκαιρίας, που ήταν απολύτως ασυνήθιστη για τη Ρόδο.
Τόσο ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης, όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Φώτης Χατζηδιάκος, Δημήτρης Κρητικός και Τάκης Πότσος, συνεχάρησαν το προσωπικό των υπηρεσιών, τους ιδιοκτήτες και χειριστές των μηχανημάτων και τα μέλη των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν και τόνισαν ότι οι πολίτες πρέπει να αποφύγουν και αύριο (Τετάρτη) τις άσκοπες μετακινήσεις προς τις ορεινές περιοχές.
Ρόδος: Συνεχίζεται η προσπάθεια αποχιονισμού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος