ertnews.gr

Ρόδος: Σε νέο χώρο το Χριστουγεννιάτικο χωριό

29/11 18:53
Ρόδος: Σε νέο χώρο το Χριστουγεννιάτικο χωριό

Στον χώρο στάθμευσης πίσω από το δημαρχείο, θα λειτουργήσει φέτος το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ρόδου, ενώ ο ΔΟΠΑΡ οριστικοποιεί ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρά, μεγάλα και… μεγαλύτερα παιδιά.

«Θα διαρρυθμίσουμε τον χώρο έτσι ώστε να μην είναι μόνο λούνα παρκ και να μην θυμίζει πανηγύρι. Πιστεύω ότι η επιλογή μας θα δικαιωθεί», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλέξανδρος Κολιάδης. Στον χώρο θα υπάρχει το παγοδρόμιο, καραμελόσπιτα, δραστηριότητες για μικρά παιδιά, αλλά και εξέδρα για εκδηλώσεις.
Ρόδος: Σε νέο χώρο το Χριστουγεννιάτικο χωριό«Επιλέξαμε να στηρίξουμε τους ντόπιους καλλιτέχνες, οπότε θα υπάρξει ένα πρόγραμμα με μουσικά σχήματα» είπε ο αντιδήμαρχος για να προσθέσει ότι εκδηλώσεις θα γίνονται και γύρω από το Χριστουγεννιάτικο χωριό: Θεατρικές παραστάσεις στο δημοτικό θέατρο, συναυλία με την Καμεράτα και στην ορχήστρα του Γιώργου Σακελλαρίδη, μάλλον στο θερινό Ρόδον, και η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού με μαέστρο τον Μιχάλη Καλαεντζή.
Επίσης προγραμματίζονται εκδηλώσεις σε χωριά, αλλά και σε συνοικίες της πόλης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version