Ρόδος: Σε νέο χώρο το Χριστουγεννιάτικο χωριό

Στον χώρο στάθμευσης πίσω από το δημαρχείο, θα λειτουργήσει φέτος το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ρόδου, ενώ ο ΔΟΠΑΡ οριστικοποιεί ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρά, μεγάλα και… μεγαλύτερα παιδιά.

«Θα διαρρυθμίσουμε τον χώρο έτσι ώστε να μην είναι μόνο λούνα παρκ και να μην θυμίζει πανηγύρι. Πιστεύω ότι η επιλογή μας θα δικαιωθεί», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλέξανδρος Κολιάδης. Στον χώρο θα υπάρχει το παγοδρόμιο, καραμελόσπιτα, δραστηριότητες για μικρά παιδιά, αλλά και εξέδρα για εκδηλώσεις.
Ρόδος: Σε νέο χώρο το Χριστουγεννιάτικο χωριό«Επιλέξαμε να στηρίξουμε τους ντόπιους καλλιτέχνες, οπότε θα υπάρξει ένα πρόγραμμα με μουσικά σχήματα» είπε ο αντιδήμαρχος για να προσθέσει ότι εκδηλώσεις θα γίνονται και γύρω από το Χριστουγεννιάτικο χωριό: Θεατρικές παραστάσεις στο δημοτικό θέατρο, συναυλία με την Καμεράτα και στην ορχήστρα του Γιώργου Σακελλαρίδη, μάλλον στο θερινό Ρόδον, και η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού με μαέστρο τον Μιχάλη Καλαεντζή.
Επίσης προγραμματίζονται εκδηλώσεις σε χωριά, αλλά και σε συνοικίες της πόλης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος