Ρόδος: Παραδοσιακά κεράσματα για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού

Παραδοσιακό ροδίτικο μελεκούνι, δροσερό νερό και διαφημιστικούς σελιδοδείκτες, «κέρασαν» τους επισκέπτες του νησιού, εκπρόσωποι του Δήμου Ρόδου για να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα τουρισμού.

Φέτος, όπως και πέρσι, λόγω της πανδημίας δεν οργανώθηκαν εκδηλώσεις. Ωστόσο ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Θανάσης Βυρίνης, με στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης, έδωσαν το «παρών» σε διάφορα σημεία, όπως το εμπορικό κέντρο, το τουριστικό λιμάνι, τη Μεσαιωνική Πόλη, το αεροδρόμιο, το Φαληράκι και τη Λίνδο, όπου προσέφεραν κεράσματα στους επισκέπτες και τους ευχαρίστησαν γιατί επέλεξαν τη Ρόδο για τις διακοπές τους.
Ρόδος: Παραδοσιακά κεράσματα για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού«Η κίνηση πάει πάρα πολύ καλά, ευελπιστούμε ότι θα έχουμε επισκέπτες μέχρι το τέλος Οκτωβρίου ή τις αρχές Νοεμβρίου», δήλωσε ο αντιδήμαρχος. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρόδος έχει ήδη ξεπεράσει το 1,1 εκατομμύριο επισκέπτες, με τη Γερμανία να είναι η μεγαλύτερη αγορά και τη Βρετανία να σημειώνει αύξηση το τελευταίο διάστημα. Πολύ καλά εξελίσσονται επίσης οι αφίξεις και από Πολωνία, Γαλλία, Δανία και Ιταλία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος