ertnews.gr

Oλυμπιονίκες στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου

29/03 11:00
Oλυμπιονίκες στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου

Σπουδαίοι Ολυμπιονίκες, που έχουν δοξάσει την Ελλάδα, θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους τον 4ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου.

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής, Άννα Κορακάκη, με τη λάμψη του χρυσού και του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα ταξιδέψει στη Ρόδο μαζί με την οικογένεια της και θα τιμηθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Οργανωτική Επιτροπή, σε ειδική εκδήλωση στις 8 Απριλίου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου θα βραβεύσουν και την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η οποία μαζί με τα μέλη του συλλόγου Νίκο Συρανίδη και Ειρήνη Αϊνδιλή θα εκπροσωπήσουν τον Σ.Ε.Ο. στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

«Εμείς οι Ολυμπιονίκες, θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο και θέλουμε με την παρουσία μας και το παράδειγμα μας, να ωθούμε τον κόσμο και κυρίως τα νέα παιδιά στον αθλητισμό. Θέλουμε να ανταποδώσουμε έτσι όσα μας έχει προσφέρει η πατρίδα μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βρεθούμε στη Ρόδο, εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες Ολυμπιονίκες» δήλωσε η Βούλα Κοζομπόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version