Οι ναυτικοί πράκτορες εντάχθηκαν στην Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου

Στα 13 ανέρχονται πλέον τα νησιά της Δωδεκανήσου, που συμμετέχουν στην Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου και σύντομα, αντιπροσωπεία της θα επιδιώξει κύκλο επαφών με τους αυτοδιοικητικούς και λοιπούς τοπικούς φορείς, υπουργείο Τουρισμού , βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων, για την προώθηση των ζητημάτων, που απασχολούν τον κλάδο.

Το γεγονός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επέκταση και την ενδυνάμωση της φωνής των τουριστικών γραφείων της Δωδεκανήσου, όσον αφορά την διεκδίκηση των αιτημάτων τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων, έγινε το απόγευμα της Τρίτης 2 Μαρτίου 2021.

Με την απόφαση αυτή επεκτείνεται η εμβέλεια της δράσης της Ένωσης, ώστε να συμπεριλάβει, να καλύψει και να αντιπροσωπεύσει όλα τα τουριστικά πρακτορεία, όλων των επιμέρους κλάδων, σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Πολλές οι ιδιαιτερότητες της Δωδεκανήσου

Οι εκπρόσωποι των Ναυτικών γραφείων της Δωδεκανήσου δήλωσαν την ικανοποίηση και τη σύμφωνη γνώμη τους για την πρωτοβουλία της Ένωσης, αναγνωρίζοντας όπως τονίστηκε πως “οι δυσκολίες που έχει διαμορφώσει η πανδημία COVID-19, όσον αφορά την επιβίωση του κλάδου, επιβάλλουν ένα πιο ενισχυμένο παρεμβατικό ρόλο της Ένωσης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Επισήμαναν επίσης, ότι η Δωδεκάνησος είναι μια περιοχή εξειδικευμένη τουριστικά, με πολλές ιδιαιτερότητες και ότι τα ειδικά ζητήματα που αφορούν τους τουριστικούς και ναυτικούς πράκτορες των νησιών της Δωδεκανήσου, θα πρέπει να τεθούν στα κέντρα λήψης των αποφάσεων με τρόπο ενιαίο, πιο συγκροτημένο και δυναμικό. Προτάθηκε επίσης σε κάθε ένα νησί να υπάρχει ένας σύνδεσμος της Ένωσης με τους τοπικούς φορείς”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος