Νότιο Αιγαίο: Άλλες 462 επιχειρήσεις στο πρόγραμμα “Νησίδα” της Περιφέρειας

Άλλες 462 επιχειρήσεις από το Νότιο Αιγαίο, εντάσσονται στο πρόγραμμα “ΝΗΣΙδΑ” της Περιφέρειας για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19.

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε το έργο της αξιολόγησης των 2.952 ενστάσεων από την αρμόδια επιτροπή και έγιναν δεκτές 462, οι οποίες εγκρίνονται για χρηματοδότηση από το Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.
Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου «Ο προϋπολογισμός που εγκρίνεται για την ενίσχυση των επιχειρήσεων που εντάσσονται στο «ΝΗΣΙδΑ» ανέρχεται σε 4,5 εκατ. €, ποσό το οποίο θα προστεθεί στον αρχικό προϋπολογισμό του Προγράμματος, ύψους 35 εκατ. €.

Η απόφαση έγκρισης θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα Διαύγεια, στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ www.pepna.gr. του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr. Τις επόμενες μέρες θα είναι δυνατή η αναλυτική ενημέρωση των δικαιούχων μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων με τη χρήση του κωδικού κάθε πρότασης. Παράλληλα κάθε ενδιαφερόμενος θα ενημερωθεί και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος