Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών ταξι στη Ρόδο – Χειρόφρενα και στην Κω

Στον Προιστάμενο της Δ.Ο.Υ. Ρόδου κ. Νίκο Καλογερόπουλο, ώς εκπρόσωπο του Υπουργείου Οικονομικών παραδίδουν αυτή την ώρα ψήφισμα ζητώντας την έμπρακτη συμπαράσταση της πολιτείας στον κλάδο τους οι ιδιοκτήτες ταξί της Ρόδου.

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών ταξι στη Ρόδο –  Χειρόφρενα και  στην Κω

Τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου ξεκίνησαν στις 11 το πρωί απο την πλατεια του Δημαρχείου και τηρωντας όλα τα μέτρα ασφαλείας (χωρίς οι οδηγοί να βγουν από τα οχήματά τους) με μηχανοκίνητη πορεία έφτασαν στη Δημόσια Εφορία της Ρόδου.

Οι ιδιοκτήτες ταξί, σύμφωνα με τον πρόεδρό τους Θεοδόση Καστανίδη “δεν μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν ούτε και στα βασικά , καθώς η πανδημία και οι επιπτώσεις της του έχει φέρει στα όριά τους”. Απόφαση του κλάδου είναι οι κινητοποιήσεις, με διάφορες μορφές, νε επαναληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών ταξι στη Ρόδο –  Χειρόφρενα και  στην Κω

Δίωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τη 1 μμ. πραγματοποιεί σήμερα το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Κω συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί).
Οι ιδιοκτήτες Ταξί χαρακτηρίζουν άδικη τη μεταχείριση του κλάδου έναντι άλλων επαγγελμάτων όσον αφορά στα μέτρα στήριξης εξαιτίας των προβλημάτων που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση εμμένει στην απόφασή της πως δεν μπορεί να παράσχει καμιά άλλη οικονομική ενίσχυση στον κλάδο πέρα από αυτή που προβλέπεται από το πρόγραμμα επιστρεπτέας προκαταβολής.

Ρεπορτάζ: Μαριέττα Γαβριλιώτη, Καλλιόπη Βερβέρογλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος