ertnews.gr

Η τουριστική προβολή της Καρπάθου για το 2020

24/01 11:30
Η τουριστική προβολή της Καρπάθου για το 2020

Σε δύο άξονες πρόκειται να κινηθεί η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου Καρπάθου για την τουριστική σεζόν 2020, σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου της κ. Νικόλαου Λύκου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (21/01).
Οι στόχοι της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής θα είναι αφενός, η συντήρηση των κεκτημένων σε αγορές που η Κάρπαθος έχει υψηλή αναγνωρισιμότητα (Ιταλία, Ολλανδία, Σκανδιναβία κα) και αφετέρου, το άνοιγμα ή η περαιτέρω διείσδυση σε νέες ή σχετικά νέες αγορές που επιζητείται επανασύνδεση.
Στο επίκεντρο των προσπαθειών εντάσσονται και όλα εκείνα τα στοιχεία που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο προσφερόμενο και προβαλλόμενο « προϊόν» του προορισμού, όπως ειδικές μορφές τουρισμού(π.χ. περιπατητικός, καταδυτικός κλπ).
Έμφαση όμως θα δοθεί και στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών που καθιστούν την Κάρπαθο αναγνωρίσιμη και ιδιαίτερη, όπως οι παραλίες της , η παράδοση και το πλούσιο «πολιτιστικό της απόθεμα», τα γραφικά χωριά και η τοπική γαστρονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version