Έτοιμο το σχέδιο της Πρωτοβουλίας για την προβολή του Νοτίου Αιγαίου το 2021

“Δυναμικό και ευέλικτο” χαρακτηρίζεται το σχέδιο της Πρωτοβουλίας για την προβολή του Νοτίου Αιγαίου το 2021, που ξεκινά με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ, από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στη σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης, που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας της Πρωτοβουλίας, αφού μόλις η τάση της ζήτησης δείξει τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια, βρίσκεται σε θέση να ενεργοποιήσει άμεσα το σχέδιο προβολής. Ήδη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ξεκίνησε η ψηφιακή προβολή του Νοτίου Αιγαίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, λίγες ώρες μάλιστα μετά τις ανακοινώσεις του Βρετανού Πρωθυπουργού, Boris Johnson, αποδεικνύοντας τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του σχεδίου.

Έτσι η φετινή στρατηγική, ως προς την επιλογή των μέσων και των δράσεων προώθησης, στηρίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες:

1. Σύγχρονη προσέγγιση: Επιλογή σύγχρονων εργαλείων που παρέχουν αφενός τη δυνατότητα στόχευσης του κοινού που ενδιαφέρει, αφετέρου έχουν μετρήσιμη αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα.

2. Συνέργειες με συνεργάτες – μέλη του δικτύου διανομής της Περιφέρειας, είτε αυτοί είναι tour operators είτε online travel agents ή ακόμη και πλατφόρμες metasearch.

3. Πλουραλισμός: Διαμορφώνεται μια πολύ μεγάλη ποικιλία μέσων και δράσεων, ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη και πολύπλευρη κάλυψη των κοινών-στόχων.

Έτοιμο το σχέδιο της Πρωτοβουλίας για την προβολή του Νοτίου Αιγαίου το 2021

Ως προς το είδος των Μέσων, η καμπάνια κινείται σε 6 άξονες. “Ακόμα και σήμερα, σε αυτό το πρώιμο στάδιο, δίνουμε το παρόν. Ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε, προορισμοί του Νότιου Αιγαίου έχουν προβολή στους πιο δυνατούς παίκτες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για το Ηνωμένο Βασίλειο. Κρατάμε ζεστές τις μηχανές μας. Όταν σημάνει το κουδούνι της εκκίνησης, θα φύγουμε πρώτοι, όπως ακριβώς έγινε και το 2020. Για να κερδίσουμε, όπως πέρυσι, το στοίχημα και της νέας τουριστικής περιόδου” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος