ertnews.gr

Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδεκανήσου: Να ακυρωθούν οι απολύσεις στη “Μαλαματίνα”

02/10 09:11
Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδεκανήσου: Να ακυρωθούν οι απολύσεις στη “Μαλαματίνα”

Την προκλητική, όπως υπογραμμίζει, κίνηση της εργοδοσίας στην «Μαλαματίνα», να προχωρήσει στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου.

Χαρακτηρίζει τις απολύσεις “καθαρά εκδικητικές” και ζητά την ακύρωση τους αποδίδοντας ευθύνες και στην κυβέρνηση για την εξέλιξη αυτή καθώς, όπως υποστηρίζει, “είχαν προηγηθεί η εκτεταμένη καταστολή με ΜΑΤ και χημικά έξω από το εργοστάσιο, αλλά και η προσπάθεια στησίματος απεργοσπαστικού μηχανισμού”.

“Η τρομοκρατία και οι απειλές δεν θα περάσουν” τονίζει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόρειας Δωδεκανήσου εκφράζοντας ταυτόχρονα την συμπαράσταση της  στον αγώνα των εργαζομένων στην «Μαλαματίνα», “που παλεύουν εδώ και δύο μήνες για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με ανθρώπινους όρους δουλειάς και μισθούς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version