Χρονοδιάγραμμα εργασιών για το κτίριο – φάντασμα του ΙΚΑ Ρόδου

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για την ανακατασκευή του κτιρίου του ΙΚΑ στη Ρόδο, όπου θα μεταφερθούν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παναγιώτης Τσακλόγλου στον βουλευτή Δωδ/σου, Μάνο Κόνσολα, ο οποίος έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και έχει κάνει σειρά παρεμβάσεων για το θέμα.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακλόγου, εντός του Νοεμβρίου θα υπογραφεί σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα για την ενίσχυση της στατικότητας και του φέροντος οργανισμού του κτιρίου. Τα συγκεκριμένα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί το Νοέμβριο του 2022.
Παράλληλα, τον Ιανουάριο του 2023 θα παραδοθεί η μελέτη για την αποπεράτωση του κτιρίου που περιλαμβάνει την αρχιτεκτονική του διαμόρφωση και την εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
Θα ακολουθήσει διαγωνισμός και η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο θα υπογραφεί το Δεκέμβριο του 2023 για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση των έργων.
«Η αρχή για την ανακατασκευή και αξιοποίηση του κτιρίου του ΙΚΑ στην πλατεία Φώκιαλη στη Ρόδο έγινε και θα φτάσουμε ως το τέλος για να στεγαστούν εκεί οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ» δήλωσε ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος