Αφιέρωμα στη ροδίτικη γαστρονομία από ιταλικό περιοδικό

Αφιέρωμα στη ροδίτικη γαστρονομία θα κάνει το γνωστό ιταλικό περιοδικό Bell’ Europa, τον ερχόμενο Ιούλιο.
Για το σκοπό αυτό ήλθαν στη Ρόδο δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι, σε ένα ταξίδι που διοργάνωσε ο ΕΟΤ Ιταλίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Αφιέρωμα στη ροδίτικη γαστρονομία από ιταλικό περιοδικό

«Ανακαλύψαμε την άλλη πλευρά της Ρόδου, πέρα από τον ήλιο και τη θάλασσα. Αυτή την εναλλακτική Ρόδο, την τόσο πλούσια σε διαφορετικές εμπειρίες. Στο αφιέρωμα του Bell’ Europa για τη Ρόδο, στο τεύχος του Ιουλίου, θα παρουσιάσουμε την μοναδική ροδίτικη κουζίνα με τα παραδοσιακά γευστικά πιάτα και τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα, μια καθαρά μεσογειακή κουζίνα» ανέφερε η δημοσιογράφος Giovanna Patane, προσθέτοντας ωστόσο ότι παράλληλα θα προβληθούν και άλλες ομορφιές του νησιού, από τα κάστρα και τα μονοπάτια μέχρι τα δάση και τα πανέμορφα χωριά.

Αφιέρωμα στη ροδίτικη γαστρονομία από ιταλικό περιοδικό

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος