Λέσβος: Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες

Ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη η παράδοση των προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, στις 12 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λέσβου. Οι κατά τόπους ωφελούμενοι του Προγράμματος θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, από το προσωπικό του “Βοήθεια στο Σπίτι”, για την ημέρα, την ώρα και το σημείο διανομής των προϊόντων.  Η διανομή για τους ωφελούμενους της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης θα ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, εκτός Σαβ/Κύριακου. Ο Δήμος Λέσβου καλεί τους ωφελούμενους του Προγράμματος της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης να προσέλθουν στην ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά Τεπέ, τις ανωτέρω ημέρες από ώρα 8.30 π.μ- 13.00.

Όλοι οι ωφελούμενοι  πρέπει να έχουν μαζί τους: την ταυτότητα τους, αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής τους στο ΤΕΒΑ και όσοι θα παραλάβουν εκ μέρους άλλου δικαιούχου, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έγγραφη και επικυρωμένη εξουσιοδότηση.

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: ζυμαρικά, ζάχαρη, φακές, φασόλια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, σκόνη πλυντηρίου, καθαριστικά γενικής χρήσης, οδοντόκρεμες, πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σκόνη 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας, κρέμες δημητριακών και ρυζάλευρου. Οι ποσότητες ανά ωφελούμενο εξαρτώνται από τον αριθμό των μελών της οικογένειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος