Λασίθι: Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

Στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο δύσκολο οικονομικά περιβάλλον που διανύει η χώρα, αλλά και στις αναπτυξιακές ευκαιρίες που παρέχει το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης για θέματα Επιχειρηματικότητας Εμπορίου και Καινοτομίας Κρήτης, Αντίπας Σηφάκης, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Λασιθίου, που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο.
Στη γενική συνέλευση παρουσιάστηκε το τοπικό επιχειρηματικό σχέδιο δράσης επιχειρήσεων Σητείας, για την ανάδειξη ενός νέου τουριστικού προϊόντος μέσα από τις θεματικές μορφές τουρισμού.
Το πρόγραμμα αφορά στην δημιουργία ομάδας επιχειρηματιών του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα και των υπηρεσιών, γύρω από ένα νέο τουριστικό προϊόν στην Σητεία μέσα από τις θεματικές μορφές τουρισμού που αναδεικνύονται στην μελέτη.
Στην ομιλία του ο κ. Σηφάκης τόνισε ότι το οικονομικό επιχειρηματικό περιβάλλον είναι σήμερα αρκετά δύσκολο και κάθε επιχειρηματική δράση που απευθύνεται στη διεθνοποιημένο ανταγωνισμό είναι πλέον αποτέλεσμα επιστημονικής ανάλυσης και εφαρμογής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος