Υγειονομικό υλικό παρέδωσαν στο Γενικό Νοσοκομείο οι “Ενεργοί Πολίτες”

Σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού και ορθοπεδικών βοηθημάτων παρέδωσαν οι “Ενεργοί Πολίτες” Λάρισας στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Το υλικό στάλθηκε στους “Ενεργούς Πολίτες”, για άλλη μια φορά, με πρωτοβουλία του Θεσσαλού ομογενή παιδοψυχολόγου γιατρού και μέλους των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», Νικ. Κολοβού και του Συλλόγου Θεσσαλών του Guetersloh Γερμανίας, για να το διαθέσουν όπως οι ίδιοι κρίνουν, σύμφωνα με τις ανάγκες των υγειονομικών και κοινωνικών δομών της Λάρισας.
Υγειονομικό υλικό παρέδωσαν στο Γενικό Νοσοκομείο οι “Ενεργοί Πολίτες”Δεν είναι η πρώτη φορά που οργανώσεις αλλά και μεμονωμένοι πολίτες εντός κι εκτός Ελλάδας, αφού έμαθαν για τις έντονες δραστηριότητες των “Ενεργών Πολιτών” Λάρισας, την οργανωτικότητα, την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητά τους, εμπιστεύτηκαν υγειονομικό υλικό, αλλά και άλλα είδη ανάγκης, για να φτάσουν με τον καλύτερο τρόπο σ’ αυτούς που πραγματικά τα χρειάζονται. “Αυτή η έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πολίτες, οι κρατικοί θεσμοί και οι οργανώσεις, μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις πολυδιάστατες δράσεις μας που στοχεύουν στην καλυτέρευση της ζωής όλων των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των πιο αδύναμων, την προαγωγή του πολιτισμού και την προστασία του περιβάλλοντος”, αναφέρουν μεταξύ άλλων οι “Ενεργοί Πολίτες” απευθύνοντας δημόσιες ευχαριστίες σε όλους όσους στηρίζουν το έργο και τις δράσεις τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος