Ξεκινά η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στη “Γαιόπολη” του Παν. Θεσσαλίας

Ξεκινά η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στο συγκρότημα Γαιόπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου με τον ανάδοχο. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου, του κτιρίου αθλητικών δραστηριοτήτων και την ανακατασκευή των γηπέδων ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης.

Σε δηλώσεις του ο Κ. Αγοραστός ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου στον χώρο του πρώην ΤΕΙ στη Λάρισα. Δημιουργείται άλλος ένας πνεύμονας αθλητισμού, ο οποίος παράλληλα συμβάλει στην αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συμβάλει επίσης στη διατήρηση και στη διάδοση του αθλητισμού με γήπεδα ελκυστικά, λειτουργικά και ασφαλή.
Ξεκινά η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στη “Γαιόπολη” του Παν. Θεσσαλίας
Ευχαριστώ τις τεχνικές μας υπηρεσίες που έτρεξαν γρήγορα τις διαδικασίες και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήση Μαμούρη για τη συνεργασία. Αναλάβαμε άλλη μια εύθηνη που δε μας αναλογούσε καθώς η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί αρμοδιότητα του Πανεπιστημίου. Εμείς όμως επιθυμούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες σπουδών και άθλησης των φοιτητών γι’ αυτό και το υλοποιούμε».
Το έργο στο συγκρότημα «Γαιόπολις» – πρώην ΤΕΙ Λάρισας – του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προβλέπει την ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου, του κτιρίου αθλητικών δραστηριοτήτων και την ανακατασκευή των γηπέδων ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος