Ξεκινά η κατασκευή κυκλικού κόμβου σε Κύπρου, Νικηταρά, 23ης Οκτωβρίου

Ξεκινούν από την  την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαΐου, τα έργα του Δήμου Λαρισαίων για τη διαμόρφωση κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Κύπρου, Νικηταρά, 23ης Οκτωβρίου και 28ης Οκτωβρίου.

Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου εντάσσεται στο μεγάλο έργο της ανακατασκευής των οδών Κύπρου, Νικηταρά, Αυξεντίου, 23ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου με προϋπολογισμό 2,6 εκατ. ευρώ και χρηματοδότηση με 1 εκατ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο, και 1,6 εκατ. από πόρους του Δήμου.

Όπως είναι γνωστό, τα έργα έχουν ξεκινήσει απo την οδό Ογλ, η οποία ανακατασκευάζεται, με τις εργασίες να συνεχίζονται.

Από την ερχόμενη Τρίτη θα υλοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή του νέου κυκλικού κόμβου από την Τρίτη 3 Μαΐου έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου, καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου. Οι υφιστάμενοι φωτεινοί σηματοδότες θα τίθενται σταδιακά εκτός λειτουργίας και η εκ περιτροπής κυκλοφορία θα διεξάγεται με προσωρινούς σηματοδότες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, σύμφωνα με την υφιστάμενη μελέτη.

Ταυτόχρονα παρατείνονται έως την ολοκλήρωση των εργασιών οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό  ΟΓΛ (από Νικηταρά έως 31ης Αυγούστου)  καθ’ όλο το 24ωρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος