Τρίκαλα: Μαζικός ο εμβολιασμός στο Μύλο των Ξωτικών

Μαζικός και επιτυχημένος ο εμβολιασμός που πραγματοποίησαν τα… ξωτικά. Ο Μύλος των Ξωτικών, το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας αποφάσισε να θέσει ως προτεραιότητα την υγεία.

Η κινητή μονάδα εμβολιασμών της 5ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με την e-trikala και το δήμο Τρικκαίων, πραγματοποίησαν από το πρωί εμβολιασμούς στην είσοδο του Μύλου των Ξωτικών. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Πάνω από 250 άνθρωποι, Τρικαλινοί και επισκέπτες του Μύλου εμβολιάστηκαν από την κινητή Μονάδα της 5ης ΥΠΕ, με όλες τις δόσεις.Τρίκαλα: Μαζικός ο εμβολιασμός στο Μύλο των Ξωτικών

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα. Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη τους δόση και να εμβολιαστούν στο Μύλο των Ξωτικών. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, τόνισε τη σημασία αυτής της κίνησης, καθώς συνδυάζεται στα Τρίκαλα, το φως που προσφέρει η επιστήμη με το φως που αναπέμπει ο Μύλος των Ξωτικών για όλους και όλες.Τρίκαλα: Μαζικός ο εμβολιασμός στο Μύλο των ΞωτικώνΟ διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, αναφέρθηκε στο έργο της Κινητής Μονάδας με 5.055 εμβολιασμούς σε όλη τη Θεσσαλία, ενώ ο εκ Τρικάλων υποδιοικητής, Ηλίας Τσιαούσης, που συμμετείχε ενεργά εξαρχής στην σχετική πρωτοβουλία τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας ειδικά για τον εμβολιασμό στον Μύλο των Ξωτικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος